TrSeo.Net: Öneriyorum : Sorularla Seo Kitabı

Öneriyorum : Sorularla Seo Kitabı

Dün SEO Çalışmalarında Görsellerin Önemi isimli yazımda size Webtures ve Kaan Gülten'den bahsetmiştim. İlk yazımda detaylıca konuya değinememiştim ancak hatırlarsanız Kaan beyin SEO üzerine kitapları olduğunu yazmıştım. Bugün de bu kitaplara değinelim istiyorum.

Kaan Gülten'in ilk kitabı Uzmanından SEO isimli ve Dikey Eksen yayın evinden çıkmış bir kitaptı. İlk aldığımda göz gezdirmiş ve hemen kendimi bir konuyu okurken bulmuştum. O dönemlerde gündemde olan Google Caffeine güncellemesine etraflıca değinilmiş, seo hakkında genel ve detaylı bilgiler paylaşılmıştı. Hatta Kaan bey genelde SEO firmalarının sır olarak tuttuğu pek çok bilgiyi de kitabında paylaşmış, SEO kavramına yeni aşina olanların genel seviyenin üstünde bilgi sahibi olmasına vesile olmuştu.

O zaman aldığım kitabı 1 hafta kadar bir sürede okuyunca ve kitapta yazanları deneyimleyince gerçekten aslında ne kadar başarılı bir kitap olduğunu anlamıştım. Kitabı detaylandıracak olursak SEO nedir, Black Hat ve White SEO nedir gibi kavramları anlatırken, yanında pek çok SEO yöntemini de bizlerle paylaşmıştı.

Asıl konumuza gelecek olursak (evet daha yeni geliyorum :)) anlatmak istediğim ve bu konuda yeni bir devrim diyebileceğim Sorular SEO kitabı.

Kaan Gülten, bir webmaster forumundan üyelere akıllarına takılan SEO sorularını sormalarını istemiş ve kitabında bu soruları tek tek cevaplamış. Pek çok forumda "SEO Uzmanı" ünvanına sahip üyelerden tutun da ilk defa SEO diye bir şey olduğunu duymuş üyelere kadar.

Kitap ilk çıktığında bir süre beklemiş yorumları okumak istemiştim. İlk yorumlar oldukça ikna edici olmasına rağmen sabırla biraz daha bekledim ve sonunda dayanamayıp, ben de bu kitaptan da arşivime ekledim.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki kitap günlerce okuyacağınız bir roman kitabı havasında değil çünkü soru-cevap şeklinde hazırlanmış bir kitap. Ancak sakin bir ortamda oturup okumaya başladarsanız yarısını bitirebileceğiniz kadar da akıcı.

Pek çok e-ticaret sitesinin SEO departmanları ya da yetkilileri tarafından da olumlu yorumlar aldığını duyduğum bu kitabı satın almak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

http://www.sorularlaseo.com

Kitabın tanıtım videosu:



Not: Kitap 19,00 TL.dir
Copyright © TrSeo.Net Urang-kurai